REVIEW

GSF Glasgroep

Binnen GSF Glasgroep nemen de werkzaamheden bij Grootschalige Glasrenovatie Projecten toe, dit resulteerde in toename van calculatie en orderhandelingen. Daarbij nam ook de behoefte toe om overall zicht te houden op doorlooptijden van de Projecten, zo verteld Maarten Rood. “Op alle drie de vlakken waren we onvoldoende uitgerust”. Dit resulteerde in té lange doorlooptijden bij maken van calculaties, onvolledige bestellingen, kans op omzetderving en gaf vertraging de processen.

“Ik ken Marc uit een eerdere traject en wist dus dat hij de capaciteiten heeft om dit probleem te veranderen”. Een afspraak was snel gemaakt en er volgde een intake om de bovenstaande onderwerpen te bespreken. “Gezien de hoeveelheid Projecten die wij verwerken en de werkzaamheden die daaruit voortvloeien, was een snelle en goede verbetering zeer wenselijk”.
Na de intake is er een Brown Paper sessie geweest, deze is gedaan met Maarten Rood Directeur, Jim Tooreman Operationeel Manager en Marc Linsen. Met de opbrengsten uit deze sessie zijn we aan de slag gegaan, geeft Maarten aan.

“Marc kan vanuit helicopterview, geringe branchekennis en analytische vermogen de juiste probleemstelling maken om vervolgens aan oplossingen te werken, aldus Maarten”. Wat hem onderscheidend maakt is dat hij denkt in oplossingen die GSF verder helpen, zo verteld Maarten.

Is er bereikt wat Maarten voor ogen heeft? “Uiteraard! Door zijn oplossingen kunnen we nu via vaste processen calculeren/na calculeren/bestellen en projectoverzicht houden. Hierdoor komt
GSF meer in controll en kunnen wij nog meer toegevoegde waarde leveren voor onze klanten. Dit is érg positief”.

Directeur

Specialist in veranderen, verbeteren & versterken

© All rights reserved Linsen Interim Management & Advies | 2021