DUURZAAMHEID

Is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor jouw organisatie?

Wij vinden van wel! Linsen Interim Management & Advies en Profendum Training & Coaching werken samen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. In deze tijd de juiste mensen vinden om bij jou te komen werken is een uitdaging. Huidige medewerkers behouden net zo! Hoe zorg je er als leidinggevende voor dat mensen bij jouw organisatie willen blijven werken, zich continu ontwikkelen en met plezier naar het werk gaan?

 

Door te werken aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers! Daarmee voorkom je dat waardevolle teamleden overstappen naar de concurrent of door de toenemende werkdruk met een burn-out thuis komen te zitten. Duurzame inzetbaarheid is daarbij onontbeerlijk. Wij helpen jou daarbij met drie pijlers:

Linsen Interim Management & Advies

Het resultaat?
Medewerkers die elke dag met plezier bij, voor jouw klanten willen werken én de klantentevredenheid verhogen.

Hoe dan?
We nemen jouw organisatiestructuur onder de loep. Daarnaast stellen we een plan op zodat het begrip “duurzame inzetbaarheid” een vast onderdeel wordt
van het bedrijfsproces. Profendum Training & Coaching traint de direct leidinggevende met praktijkopdrachten tijdens het werk.
Linsen Interim Management & Advies wordt ingezet daar waar begeleiding noodzakelijk is om resultaat te boeken.

Wat?
Door samenwerking van Profendum Training & Coaching met Linsen Interim Management & Advies kunnen wij de volgende diensten leveren:

Ook voor MKB?
Jazeker! Wij combineren praktijkgerichte bijeenkomsten, gedegen onderzoek, analyses van jouw situatie en advies voor de oplossing. Door onze persoonlijk ondersteuning, specifiek voor kleinere organisaties, maakt het nu voor het MKB ook mogelijk om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan.

Is hier subsidie voor?
Ja!. De SLIM-subsidie verschilt per bedrijfssoort en per activiteit. Voor de link naar de subsidiewijzer klik hier.

klaar om op koers te varen?

Specialist in veranderen, verbeteren & versterken

© All rights reserved Linsen Interim Management & Advies | 2021