Is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor jouw organisatie?

Wij denken van wel! Linsen Interim Management & Advies en Profendum Training & Coaching werken samen op het gebied van duurzame inzetbaarheid
van uw medewerkers. In deze tijd de juiste mensen vinden om bij jou te komen werken is een uitdaging. Huidige medewerkers behouden net zo! Hoe zorg je er als
leidinggevende voor dat mensen bij jouw organisatie willen blijven werken, zich continu ontwikkelen en met plezier naar het werk gaan?

Door te werken aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers! Daarmee voorkom je dat waardevolle teamleden overstappen naar de concurrent of door
de toenemende werkdruk met een burn-out thuis komen te zitten. Duurzame inzetbaarheid is daarbij onontbeerlijk. Wij helpen jou daarbij met drie pijlers:

  • Ontwikkeling
  • Draagkracht
  • Vitaliteit

Het resultaat? Medewerkers die elke dag met plezier bij én voor jouw klanten willen werken.

Hoe dan?
We nemen jouw organisatiestructuur onder de loep. Daarnaast stellen we een plan op zodat het begrip “duurzame inzetbaarheid” een vast onderdeel wordt
van het bedrijfsproces. Profendum Training & Coaching traint de direct leidinggevende met praktijkopdrachten tijdens het werk.
Linsen Interim Management & Advies wordt ingezet daar waar begeleiding noodzakelijk is om resultaat te boeken.

 

Wat?
Door samenwerking van Profendum Training & Coaching met Linsen Interim Management & Advies kunnen wij de volgende diensten leveren:

  • Advies – Trainingen
  • Interventies – Support
  • Scans – Coaching
  • Interim Management – Maatwerk


Ook voor MKB?

Jazeker! Wij combineren praktijkgerichte bijeenkomsten, gedegen onderzoek, analyses van jouw situatie en advies voor de oplossing.
Door onze persoonlijk ondersteuning,specifiek voor kleinere organisaties, maakt het nu voor het MKB ook mogelijk om met
duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan.


Wat levert je het op?
De SLIM-subsidie verschilt per bedrijfssoort en per activiteit. Hieronder een overzicht wat de SLIM-subsidie jou kan opleveren:

MKB-ondernemingen. Als MKB’er krijg je bij een individuele aanvraag 60% SLIM-subsidie (kleinbedrijf 80%) en kun je maximaal €24.999 subsidie aanvragen.

Samenwerkingsverbanden. Samenwerkingsverbanden krijgen 60% SLIM-subsidie tot maximaal €500.000 subsidie per aanvraag en maximaal €200.000 per samenwerkingspartner.

Grootbedrijven. Grootbedrijven in de horeca- en recreatiesector kunnen 60% SLIM-subsidie krijgen tot maximaal €200.000.

Landbouwbedrijven. Voor landbouwbedrijven geldt altijd een maximale SLIM-subsidie van €20.000 per aanvraag (uitgezonderd praktijkleerplaats)

Praktijkleerplaats .Voor het aanbieden van een praktijkleerplaats krijg je maximaal € 2.700 SLIM-subsidie per leerplaats. De subsidie wordt verleend naar rato van het aantal weken dat je een leerplaats hebt gehad.

Klik op deze link om de subsidiewijzer te downloaden.


Wil jij ook voorbereid de toekomst in gaan?

 

Klik hier om contact op te nemen.