Er is voor mij maar één belang, er voor zorgen dat in uw organisatie het hoogst haalbare resultaat wordt bereikt. Binnen de non-profit bij overheid en semizorg tot aan profit bij softwareleveranciers, bouwbedrijven, transportbedrijven en vastgoed servicemanagement organisaties heb ik diverse opdrachten succesvol vervuld.
Of het nu gaat om een een specifiek verbeterproject of de optimalisatie van uw totale organisatie, een verandering heeft flinke impact op uw organisatie en medewerkers. Dan wilt u werken met een betrouwbare partner die uw business begrijpt en verstand van zaken heeft. Ik ben daarvoor uw specialist! Mijn streven is dat het resultaat blijvend is en dat de drive tot continue verbeteren aan het DNA van de organisatie wordt toe gevoegd.
In onderstaand overzicht krijgt u een indruk hoe de klant mij beoordeeld:

<< Prev
Next >>

Doel & resultaatgericht!

Marc heeft mij geholpen met marktonderzoek en -ontwikkeling. Marc is doelgericht en kan je om een opdracht sturen. Hij laat zich niet snel afschepen en zet door om het resultaat te behalen. Edoch op een prettige manier en zo bouwt Marc snel een netwerk op. Handen uit de mouwen dus!

Hereward Burgers Helpline - Managing Director Servicemanagement oplossingen - www.serviceware.se/nl/helpline-bv 27 september 2018

Referenties:

Linsen Management & Advies werkt graag samen, door reflecties en probleemverdieping zijn interventies succesvoller. Dit verhoogt de klanttevredenheid en dat vindt ik van belang! Hieronder vindt u een aantal referenties:

Joost Maas – Interim Manager www.ijsbreker.net
“Marc en ik waren beide als interim manager actief voor dezelfde opdrachtgever. Toen Marc aantrad was er in zijn afdeling onrust en onduidelijkheid, mede als gevolg van het centraliseren van een aantal functies. Marc is in zijn interimperiode niet alleen in staat geweest de rust terug te brengen, hij heeft tevens een belangrijke stap gezet om werkprocessen te moderniseren. Daarbij heeft hij zowel naar de bedrijfstop als naar de medewerkers zijn visie duidelijk gemaakt en tot uitvoer gebracht. Marc combineert duidelijke kaders met een goede verbinding met zijn mensen en is juist daarom van grote toegevoegde waarde”.

 

Frank van der Heijde –  Interim Consultant www.Francq.nl
“Marc is een enthousiast en doelgericht interimmanager. Bij AQUON hebben Marc en ik samengewerkt bij de implementatie van Serviceware, hij in de rol van projectmanager bij AQUON en ik als consultant van helpLine. Marc heeft de organisatie meegenomen in het veranderproces en hield daarbij de kaders en planning van de uitvoering van de opdracht scherp in de gaten”.

 

Berto Vos –  BRINKS
“Ik heb Marc leren kennen als een gedreven resultaatgerichte manager. Zijn proceskennis en analytisch vermogen stellen hem in staat het overzicht goed te behouden. Marc denkt graag out of the box, gaat geen uitdaging uit de weg en schuwt de confrontatie niet. Hij weet de kaders goed uit te zetten en te bewaken.”

 

Machteld Bouwman –  HRM adviseur Atalmedial
“Ik heb Marc leren kennen als een betrokken, gemotiveerde en oplossingsgerichte collega met zeer veel kennis van zaken in zijn vakgebied Transport en Logistiek. Marc is een zeer prettige manager, die de menselijke belangen van zijn medewerkers niet uit het oog verliest. Hij is zeer gedreven om het teamresultaat op een hoog niveau te behouden op een klantgerichte manier. Daarnaast is Marc gewoon een leuke collega met een goede dosis humor.”

 

Frans Hidding Manager –  Opleidingen & Coaching Brinks
“Ik heb Marc leren kennen als een resultaatgerichte manager. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat de confrontatie zeker niet uit de weg. Met een heldere opdracht is resultaat verzekerd.”

 

Heeft u vragen of aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met mij op.

 

Klik hier om contact op te nemen.