Wie is de man achter Linsen Interim Management & Advies?

Ik ben Marc Linsen, 46 jaar, vader van twee dochters en woonachtig in Lelystad. Ik kom uit een ondernemersgezin waardoor ik mij goed kan verplaatsen in de uitdagingen van een ondernemer. Daarnaast is het mij met de paplepel ingegoten om duurzaam, efficiënt en resultaatgericht te werken. Enkele eigenschappen die mij kenmerken:

Ik sta stevig in mijn schoenen, heb een no-nonsens instelling, houd van aanpakken, ben grensverleggend, sturend, heb gevoel voor humor, ben volhardend, zet puntjes op de i, zet graag kaders uit, ben kapitein op het schip, analytisch, integer, directief, duidelijk waar het moet en coachend waar het kan.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende organisaties, van familiebedrijven en MKB bedrijven tot grote multinationals en overheidsorganen, ben ik in staat snel de vinger op de zere plek te leggen. Daardoor ben ik in staat u de spiegel voor te houden. Door de combinatie van ervaring, capaciteiten en helikopterview kan ik als geen ander binnen een kort tijdsbestek sturen naar een oplossing. Hierdoor is het voor de opdrachtgever mogelijk
snel de Return On Investment te halen.


Mijn kracht is dat ik snel orde in de chaos kan brengen. Of beweging als het bedrijfsproces stagneert.
Als buitenstaander kan ik met een frisse onpartijdige blik de huidige situatie analyseren en oplossingen aandragen. Daarbij heb ik uiteraard oog voor de rendementsontwikkeling van uw bedrijf en de capaciteiten van uw medewerkers. Ik vind het inspirerend om samen met de opdrachtgever en zijn medewerkers successen te halen. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn coaching capaciteiten.  

Ik krijg energie van een grote uitdaging dat met veel weerstand gepaard gaat. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, evenwicht brengen in mensen-middelen-processen en organisaties naar een “next-level” brengen geeft mij voldoening.

Het gezegde zachte heelmeesters maken stinkende wonden kom ik helaas maar al te vaak tegen. Ik doe het anders, mijn interventies gaan gepaard met oplossingen. Ik doe dit door duidelijk te zijn in mijn oordeel over situaties en er niet voor te schuwen om met een out of the box oplossing te komen.

 

Klik hier om contact op te nemen.