WERKWIJZE

Hoe gaat Linsen Interim Management & Advies te werk?

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een methodische aanpak. Dit begint met een adviesgesprek, een heldere en duidelijke opdrachtformulering en een maatwerkplan inclusief tussentijdse evaluatiemomenten. Ik vindt het van belang dat aan het einde van iedere opdracht u als klant meer dan tevreden bent met het resultaat. Zodat u ook op langere termijn de stijgende lijn duurzaam kunt vasthouden. De tariefstelling is afhankelijk van de inhoud c.q. duur van uw opdracht en wordt voor aanvang bepaald.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Linsen Interim Management & Advies hecht waarde aan duurzame relaties met klanten én samenwerkingspartners. Ook bij mij geldt “alleen ben je sneller, samen kom je verder”. Door mijn brede netwerk kan ik bij mijn klanten bij specifieke vraagstukken verregaande ondersteuning bieden. Naast het uitvoeren van verscheidene opdrachten ben ik ook betrokken bij diverse netwerkevenementen en aangesloten bij verschillende gerenommeerde organisatie/adviesbureaus. Waaronder de volgende:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het streven van Linsen Interim Management & Advies om alle vormen van communicatie digitaal te versturen. 100% papierloos werken! Daarbij draag ik graag actief bij aan een betere samenleving. Dit in de vorm van gratis advies aan gezinsondersteuners van het Leger des Heils of bij initiatieven van Bedrijfskring Lelystad. 

Tevens ben ik aangesloten bij MKBdoorgaan.nl. Dit is een landelijk opererende onafhankelijke non-profit stichting die MKB ondernemers en freelancers begeleidt met een core business die levensvatbaar is, tegelijkertijd hulp nodig heeft om gezond te blijvenHier vervul ik een rol als 2e lijn adviseur. Voor meer informatie klik hier.

klaar om op koers te varen?

Specialist in veranderen, verbeteren & versterken

© All rights reserved Linsen Interim Management & Advies | 2021