WERKWIJZE

Hoe gaat Linsen Interim Management & Advies te werk?

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een methodische aanpak. Ik geloof er in dat een organisatieverandering, van “A naar B”, pas succesvol wordt als de bovenstroom (hard bv structuur)wordt gecombineerd met de onderstroom(zacht bv mens). Kortgezegd; het organisatiehuis is één geheel. 

Het begrijpen en herkennen van de onderstroom is nodig om de impact op de verandering te vergroten. Dit helpt om houding en gedrag van de medewerkers blijvend te veranderen. Een nieuwe strategie, structuur of ERP systeem kan pas succesvol zijn als het proces inclusief procedures in balans én in verbinding is met de menselijke factor. Een verandering is passuccesvol als de klant het verschil merkt. Door het verbinden van de twee stromingen tijdens “onderzoeken, analyseren, adviseren, implementeren” fasen verbeter ik uw organisatie. Onze samenwerking leidt tot een hogere klanttevredenheid, verbeterde processen, wendbare bedrijfsvoering én verlaging van de kosten. 

Na het bereiken van het resultaat volgt de borging naar de lijnorganisatie zodat u ook op langere termijn deze koers duurzaam kunt vasthouden. Ik vindt het van belang dat aan het einde van iedere opdracht u als klant meer dan tevreden bent met het resultaat.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Linsen Interim Management & Advies hecht waarde aan duurzame relaties met klanten én samenwerkingspartners. Ook bij mij geldt “alleen ben je sneller, samen kom je verder”. Door mijn brede netwerk kan ik bij mijn klanten bij specifieke vraagstukken verregaande ondersteuning bieden. Naast het uitvoeren van verscheidene opdrachten ben ik ook betrokken bij diverse netwerkevenementen en aangesloten bij verschillende gerenommeerde organisatie/adviesbureaus. Waaronder de volgende:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het streven van Linsen Interim Management & Advies om alle vormen van communicatie digitaal te versturen. 100% papierloos werken! Daarbij draag ik graag actief bij aan een betere samenleving. Dit in de vorm van gratis advies aan gezinsondersteuners van het Leger des Heils en ben ik bij JINC aangesloten als trainer/coach om jongeren tussen twaalf en zestien jaar een goede start te geven op de arbeidsmarkt. 

Tevens ben ik betrokken bij MKBdoorgaan.nl. Dit is een landelijk opererende onafhankelijke non-profit stichting die MKB ondernemers en freelancers begeleidt met een core business die levensvatbaar is, tegelijkertijd hulp nodig heeft om gezond te blijvenHier vervul ik een rol als 2e lijn adviseur. Voor meer informatie klik hier

klaar om op koers te varen?

Specialist in veranderen, verbeteren & versterken

© All rights reserved Linsen Interim Management & Advies | 2021